View Single Post
Staro 12.04.2020., 18:18   #4683
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Nisam sve čitao... pišeš predugačke postove.

Tu i dalje nešto ne štima je na očitanoj temperaturi koju navodiš ventilatori se nebi smjeli uopće okretati. Ventilatori bi se na toj kartici trebali paliti negdje na 60 stC. Ako pričamo o ovoj kartici...https://www.gigabyte.com/hr/Graphics...-6GD-rev-10#kf

Jel ti nas trolaš zbog korona izolacije?

To je ta kartica.

Ma kakvo trolanje, nemam tlinaest godina a i po prirodi sam sve osim zlonamjeran..

Dakle, razlog svih mojih upita je prvenstveno bio taj što kad sam naštimao komp (recimo) grafička kartica se prilikom prvog ulaska u igru (Path of Exile) zavrtila sama od sebe za 20 sec na neki full maksimum..ono..buka nenormalna..

Onda sam krenuo u originalni softver od proizvođača to probati riješiti da sam manualno naštimam ventilatore i kad sam gledao..u proizvođačev softver i MSI Burner, fan speed je cijelo vrijeme pokazivao 0 (NULA) i koju god postavku tj. naredbu sam poslao prema programima, nije radilo.

Sad izgleda sve radi kako sam i želio jedino što sam usput naletio na još neke probleme..pa pokušavam skupiti mišljenja i vidjeti mogu li i to riješiti ili jednostavno da pomalo zaboravim na sve to