View Single Post
Staro 12.04.2020., 18:03   #4681
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Exclamation

Dakle..

ajmo redom updejt:

MSI Burner i XTREME konačnu prepoznaju vrtnju ventilatora, nakon što sam pitaj Boga što napravio konkretno, to nikad nećemo znati,heh..

Što sam napravio:

Promjenio termalnu pastu (NOCTUA NTH1, napravio trik 2 posta iznad ovog (engleski dio teksta) i sve sastavio.

Idle:

Temperatura za sada 26c do 27c na 90% ventilatori, oba rade.

Ukoliko smanjim da ga ne čujem, penje se do 29c - 30c.

U sobi je trenutno 22 stupnja a kućište trenutno ima obje stranice otvorene..

Tri stvari:

1. S obzirom da su mi thermal padovi u katastrofalnom stanju.. kakve su šanse da preživim mjesec-dva, ako netko ima iskustva s sličnom situacijom ili je čuo tuđa iskustva? Što se konkretno događa s tim dijelovima koji se nalaze ispod tih TPadova? Pregrijavaju se?

2. Trebam li napraviti nekakav stres test, nešto..da vidim temperature i na što da obratim pažnju kad budem nadzirao različite stvari (napon, temperature itd..)

3. Kad sam sve išao spajati jedno s drugim, napravio sam krivi korak i umjesto da plastični dio s ventilatorima prvo stegnem s prednje stranice kartice..nisam to učinio..nego samo ''dijelomično'' iza (drži se na 4 vijka mala inače..) jer ih nikako nisam mogao stegnuti..tako da je taj dio sada poprilično labav..ali stabilan recimo, prednjih šarafa nema (nemoguće je to sve stegnuti bez da sve opet rastavljam..), VELIKI problem ili kategorija fuš-fušeraj pa nek mi Bog pomogne?

Unaprijed hvala na komentarima (dobronamjernim i zlonamjernim ako ih mora biti )