Cloud flight je nenadjebiv po pitanju ugodnosti nošenja na glavi , odlicno izoliraju zvuk i trajanju baterije, pa biraj što ti je važnije ...
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Kingston HyperX Cloud Flight:
Citiraj:
Autor guerra
Sto se same udobnosti tice slusalice su vrh, jako su lagane sa obzirom da se radi o Wireless modelu, iako ce nekima mozda ljeti smetati eko koza od koje su napravljeni ear padovi, meni osobno to ne smeta.
Takoder ne stvaraju veliki pritisak na glavu, ali imaju dosta jaku izolaciju zvuka iz vana.
|
Složio bih se sa ovom izjavom da su veoma udobne.
Domet 15-20 m ili 3 zida.
Koliko puta odem s njima u kucu ili drugu prostoriju da ih zabravim skinut sa sebe jer stvarno zaboravim (skoro i ne osjetim) da ih imam na sebi.
Koliko puta zaspim s njima na glavi kad gledam film, a kad se probudim ne boli me uho ili glava od njih cak ni tada (što nije bio sucaj sa predhodnim slušalicama).
Mikrofon se može odvojiti i onda su perolake. 
|
Cloud flight updejtao sam jucer na
firmware 3115 i zvuk se znacajno poglasnio.
Ono što mi je prije bilo na 70-80% sada stavljam na 50% volumena.
HyperX_Cloud_Flight_Firmware_Update_Guide.pdf
Umjesto originalnog mikrofona na sluškama (koji je relativno loš) koristim mali žicni koji mi stoji na stolu (nije taj mic ništa specijalno (china-shit) ali je daleko bolji flight-ovog).
I ta konbinacija mi dobro ferca, sluške su lakše bez njega i netrebam se brinut dal cu slucajno puhnut / disat u mic ili ako nesto jedem da cu "uronit" mic u jelo.