Stigao mi cloud flight jucer, evo par dojmova onako na prvu.
Side note: imam doma cloud stinger i superlux hd681 za usporedbu.
Generalno okejish/osrednji zvuk, onako kako san i ocekiva od gaming headseta, dosta slican ali ipak mozda malo bolji od cloud stingera sta san prije koristia. Basovi su kao i kod svih gaming headseta (meni) prenaglaseni. Superlux hd681 od 200 kn su bolje od svih gaming headseta koje san proba, tako i od ovih. Odlicno izoliraju zvuk vanka/unutra i meni su udobne, kao i stingerice. Softver in je govno, 280 megabajta koji sluze tome da podesis glasnocu, mjutas mikrofon (sta oboje mozes eksterno preko botuna na headsetu) i jedino korisno sta vidis postotak baterije. Treba bi imat 2 megabajta a ne 280 ebenih megabajta.
Realno - onako kako san i ocekiva, ali s obzirom da su headset i wireless bia san spreman na taj kompromis. Veliki spas mi je equalizer apo i peace GUI jer se poigran malo sa equalizeron i smanjin prenaglaseni bas onda mi je super profil za cs, a drugi iman za ostalo.
Jos mi se vrti po glavi da ih vratim i uzmen arctis 7 makar sam lijen za to, cisto jer imaju bolji (normalan) softver sa ekvalajzerom i svim ostalim, + onaj nekakav produzetak recivera koji ima line in/out i onda kad su zvucnici ukljuceni u out radi, a kad upalis headset mjutaji se zvucnici. Arctis ima nesto losije trajanje baterije.
Ocjena 8/10 cisto jer su wirless