View Single Post
Staro 11.04.2020., 22:20   #481
Dalthor
Registered User
Moj komp

Dalthor's Avatar

Datum registracije: Aug 2019
Citiraj:
Autor Matoje Pregled postova
Mislim da je ovo bila najkraća vožnja ikada. U prvom zavoju probušio obje lijeve gume, popravim jednu odem 100 metara dalje i skužim da je ovo dugačak stage i da tek na 3. ću moći popraviti i drugu gumu, instant retire.

IRL vozim od staraca aute jer sam još student, Octavia Mk1 1.9 TDI 90ak konja i Seat Exeo 2.0 TDI 144 konja
i ja do prvog prolaza probušio dvije gume (sreća pa uzeo dvije sa sobom), uz to još i produžio na livadu jednom i jednom u publiku... sve skupa preko 3 i pol minute penaltya na prvom brzincu heh.
nakon toga se navikao malo na auto pa drugi i treći brzinac prošao bez većih problema, ali na četvrtom stageu ima dva žešća udesa koji su masakrirali kiler i motor(a bogme je i body izgledao užas bez haube i prednjih blatobrana te jedna vrata na pola otvorena). do kraja tog stagea uspio doći, ali 5 stage odmah na početku auto neide dalje od 20 km/h... retire...

inače u RL je Golf 7 1.6 TDI, kojeg inače više žena vozi jer vozi dalju relaciju do posla, a ja Škodu Fabiu 1.2 benzinca
Dalthor je offline   Reply With Quote