Citiraj:
Autor Mladenxy
RDR 2 ima realnu, ljudsku, tragičnu priču shodno tom vremenu i prostoru. Odlično je razrađena i prezentirana i nije jedini adut igre, tek je jedna od komponenti uz gameplay, atmosferu i grafiku. Cijela igra je izvrsno zaokružena, pričam o SP, multi nisam ni jednom upalio.
Igra je remek djelo. Da nisam škrt kupio bi ju još jednom za PC ali imam kaj za igrati idućih pet godina.
|
Nisam rekao da nije remek djelo. Ali kao sto ni Mona Lisu ne bih drzao u sobi, nego radje Van Gogha ili Dalija, tako mi ni ovo remek djelo nije zanimljivo.
Tragicnih prica sam se nagledao i na prozivljavao u zivotu i kad igram igre zelim se odmaknuti od stvarnosti, a ne pribliziti joj se.
Netko drugi naravno ima drugacije preference i to je i redu. Ja ni u jednom trenu nisam rekao da je prica losa, niti da je igra losa.
Zasto onda to pricam? Zato jer se igru toliko hvali, pa cisto da ljudi koji imaju preferemce slicne meni znaju sta ocekivati. Nekada kada svi galame kako je igra nesto najbolje sto su ikad igrali, treba cuti i drugacije misljenje.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk