View Single Post
Staro 10.04.2020., 22:28   #464
tun3
Premium
Moj komp

tun3's Avatar

Datum registracije: Oct 2018
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Kod mene Ceed dizlo, 136KS. Črljeni
Kod mene 1st gen Ceed 5dr, 115ks dizlo, garavi... jako sam zadovoljan koreancem, dalo bi ga se natjerat na neki brzinac da nije skoro malo lijen od ove lokalne vožnje

EDIT:

Prva etapa - kroviranje 1:00, lagano izlijetanje van staze 0:44, još jedno manje od 0:08 i eto problema...
Druga etapa - na prvom segmentu drvo, ode guma i ode kiler... popravim gumu i idemo dalje, još jedno tumbanje ode i druga guma, a nemam rezerve... auto skašan...
Treća etapa - ako mi moj ušljivi provajder da dovoljno uploada stavim snimku kako izgleda treća etapa bez jedne gume, sa mrtvim motorom i nula svjetala... crnac u tunelu...
Četvrta etapa - popravci na jedva, malo bolji rezultat, zabavna etapa, međutim opet drvce neko... opet ode radijator...
Šesta etapa - pola odvoženo u trećoj pun gas na 80kmh, pola u drugoj na 40-60kmh, čisto preživljavanje

Ostale etape su pokazale što Delta i ja možemo, na svima najbrže vrijeme (možda se ne vidi na 7. i 10. jer sam rado uzeo penalty da popravim auto, nije da mi ukupno vrijeme znači nešto), da je start bio bolji di bi mi bio kraj...

BTW, zavolit ću Poljsku, koja mi je bila najgori rally, a zamrzit Australiju

Zadnje izmijenjeno od: tun3. 10.04.2020. u 23:56.
tun3 je offline   Reply With Quote