View Single Post
Staro 10.04.2020., 17:00   #1400
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Hmmmm... koliko me sjećanje služi, u mojim (sad se svi nasmijte ) počecima šerafanja i praćenja hardvera početkom 2004.godine (od 2002 do 2004 sam samo palio i gasio komp te eventualno instalirao windowse) tada jedan moj kolega je bio enorman ATI Radeon fan sa klasičnim mantrama o "ljepšim bojama i kvalitetnijoj slici". Koliko je to bilo istinito, valjda je, ne znam. Pred 16 godina...

Tada sam bio u nabavci grafičke kartice budući sam imao neko govno mislim da se zvalo SiS 305 ili tako neš... uglavnom trebao sam na njegovu veliku sreću kupiti tada Radeon 9600XT i on mi je tada preporučivao Powercolor. On je imao Sapphire, ali mi je gurao Powercolor kao bolju marku i bolju karticu.

Tako da, njemu sam vjerovao, on je stvarno bio duboko u tome svemu tako da ono. Na kraju nisam kupio ništa jer sam osto bez posla. Tek krajem godine sam uzo 6600GT nVidiju kad je izašao HL2

Htio sam reći da je Powercolor i tada bio baja. Samo je na neko vrijeme nestao iz HR, čak i iz europe. Isto kao i Manli. Nekada ih je bilo ko dreka, sad ne čuješ za njih a imaju RTX lineup.

Bottom line: Powercolor je mamojebač oduvijek samo je pitanje kako je gurao na kojem tržištu očito
Brko je offline   Reply With Quote