Citiraj:
Autor partwish
Može li se s Originom maknuti ona glupost što na Index.hr iskače da imaš ad blocker?
|
Ne čitam baš Index.hr, sad sam otvorio par članaka i ne vidim to. Ako imaš neki link gdje se pojavljuje, pošalji.
Citiraj:
Autor Beetlejuice
U oba slučaja oni ih rejectaju ili samo uklone obavijesti bez rejecta ili accepta? U opisu ovog add ona nije navedeno što točno radi s tim privolama.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk
|
Za onaj add-on ne znam, ali uBlock ih samo sakrije bez klikanja. Nekad na kratko vidiš da se pojavi pa nestane, pogotovo kad je veza sporija.
U 99.9% slučajeva radi super, ovih 0.1% ili ne blokira dobro ove stranice koje dimmaju pozadinu pa ti recimo blokira cookie warning, ali stranica ostane zatamnjena i scroll ne radi, ili ne blokira uopće, ali to su najčešće lokalne stranice jer nema filtera. Sve se to naravno da ručno namjestiti kad se naiđe na takvu stranicu, ne treba ništa excludeati.
Kako kod, to koristim par godina i preporod, to me živciralo ajme... Još ću istražiti kako blokirati ova sranja od newslettera koja isto svako malo iskaču na hrpi stranica.