Kupio online HyperX Cloud Stinger Core zato kaj su bili eto najjeftiniji kad se uracuna dostava (Zagreb)
Rezervacija sredstava napravljena u subotu i u ponedjeljak dobivam mail da je narudzba zaprimljena i da je rok dostave 1-5dana te kad posiljka bude poslana na dostavu sa kurirskom sluzbom dobit cu mail.
Danas zovem da provjerim di je zapelo zato kaj maila nikakvog nema kad ono zaposlenik preko telefona: ''joj, znate...mi vam taj artikl nemamo na skladistu, vec u poslovnicama koje su zatvorene, cekamo da se otvore pa da mozemo poslati, ali ako zelite mozete stornirati narudzbu'' i sad neugodna tisina nekoliko sekundi
Hvala bogu da zelim stornirati, da nisam nazval mogel sam cekati headset mjesec dana jos. Mislim oni su lovu potegnuli i raspolazu s njom a krajnjeg korisnika i platisu ko je*e, nebumo mu ni poslali mail ili objasnili situaciju kakva je.
Da se razumijemo 300kn nece me niti ubiti a niti ce njima spasiti zivot, ali kao trgovina kad znas da nisi u mogucnosti isporuciti artikl, barem upoznaj ljude sa situacijom, a ne sutit i pravit se da je sve uredu