Citiraj:
Autor Drug Brko
Alfredo, po cijelom forumu te ima oko kupovine i prodaje grafičke. Onaj tko misli s tobom ulaziti u tqkve kombinacije, javit će ti se, bez brige. To što ti se nitko ne javlja znači da ljudi nisu zainteresirani, a ne da nisu vidjeli 3 teme na tržnjaku
Nova Pulsica 5700XT 3800 kn u Futuri, ti bi ju za 2400  nisam siguran da ćeš naći takav deal 
|
Ja sam bio kolegi na forumu prodao 5700 xt red dragon, jeste da izgleda jednostavno i jeftino, no kartica je sasvim korektna. Otišla je za 2400, znam da je sapphire tier up ali opet, kolega je za 2400 dobio top tier grafu.
Nebitno, prodao sam je iz razloga što je povremeno znala restartati pc kada bi ga prvi puta upalio, ali to je bila rijetkost. Najviše me je nerviralo to što je pri svakom igranju bilo koje igre najprije imao framerate po svuda. Znači prvih par minuta dok se očito ne stabiliziraju clockovi ili što već ja nisam mogao igrati kako treba. Dok takvih stvari na 2060 super i na sadašnjoj 2070 super nema. To se vjerojatno popravilo sa zadnjim driverima, ali ja sam takav, i to sam samo ja. Ima ljudi koji će preći preko toga, sačekati nove driver i točka, ja sam nažalost jako nestrpljiva osoba.
Red dragon je inače sasvim korektan model, pisao sam o temperaturama i glasnoći, no kod mene se radi o lian li 011 dynamic koji je dosta dobro prozračen tako da sve to ovisi od casea do casea, ali sam bio zadovoljan sa modelom. u trenutnoj situaciji teško da ćeš naći XT model za tu lovu, ne znam dal bi i 5700 non-XT išla za toliko novaca polovna.