View Single Post
Staro 09.04.2020., 14:42   #1180
Alfredo nr.3
Premium
Moj komp

Alfredo nr.3's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Alfredo ne znam kakve si recenzije gledao, ali nijedan normalan recenzent nije hvalio blower cooler. Manje više su svi rekli čekajte AiB modele... A i pola AiB modela je zakurac (pogotovo ovi jeftiniji)

Nema su sreće sa blowerom. Ako ga stišaš temperature su visoke, ako su temperature OK, glasan je. To je tako oduvjek
Bilo je par koji su rekli da je ok, ali mi se sad neda tražit. Osobno nisam imao iskustva sa blowerima pa nisam znao. No, nebitno bitno da je prošlo.
No ono što sam čitao na Amd forumu je i da MSI, Sapphire da svi imaju problema sa crnim ekranima, BSOD itd.
No, koliko ovdje kolege pišu sada je situacija puno bolja. Super ,jer bi najrađe kupio 5700xt za ok cijenu. No, sad ću vidjeti što se sve nudi.
Npr. meni je AMD bolji jer ima bolju kvalitetu slike, kada sam prešao sa rx580 na 1070, slika na nvidiji je bila izbljedljela. Proučio sam i vidio da treba promjeniti u ncontrol panelu paletu boje i onda bi se znatno popravila. No ipak AMD ima bolji prikaz boje, po meni.
Dok ove kalvarije o kojima sam čitao zadnjih 24 sata mi ne trebaju. Vraćam se na rx580 pa ću vidjeti što će se nuditi.

Zadnje izmijenjeno od: Alfredo nr.3. 09.04.2020. u 15:12.
Alfredo nr.3 je offline   Reply With Quote