Osobno sam imao problema kad je izasao adrenalin 2020 prve verzije, u vidu game freeze ili uopce ne pokretanja gamea. Svi problemi su u mom slucaju bili uzrokovani tim sto su driveri palili Enhanced Sync, cim sam to skontao, ugasio nikakvih problema vise nemam. A s novim driverima mi sve radi odlicno, nemam nikakvih zamjerki. Kad sam kupio karticu, sa driverima prije Adrenalin 2020, isto je radila odlicno, tih par verzija drivera jest bilo fail, driver induced problema ne hardverskih, barem u mom slucaju. Sto bi se reklo za karticu neznam da je imam kako se ponasa, igram po 7-8 sati u komadu ponekada na 1440p rezi, razne igre od esports naslova do AAA naslova sa zahtjevnom grafikom, nikakvo pregrijavanje, nikakvi problemi... Moj mali osvrt na Sapphire RX 5700 XT Pulse....
Sto se tice blower style hladnjaka, zadnja takva kartica mi je bila HD 3870 x2

.. E to je bila mini toplana pokraj nogu, toliko da mi je deformiralo plastiku na DVI konektoru... Ali ok, to je specificna grafa bila, no svejedno blower bi razmatrao samo i jedino u slucaju pravljenja nekakvog mini itx sustava, gdje nema airlofwa ili slicno..