View Single Post
Staro 09.04.2020., 07:48   #2445
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovako ja koristim synology naseve od 2010godine i to od modela 2010J taj model je bio kod mene manje od 2 godine jer je bio preslab za što ga ja koristim. od onda + modeli a zadnja dva su play modeli koji su još jači. Prvo da napomenem da plex ne koristim već duže vrijeme jer mi je inferiroran naspram Kodi/sql platforme.

Plex zahtjeva hardwerski enkonder koji imaju nažalost samo play modeli makar ti ni to nije garancija da će ti sve filmove i serije pokrenuti jer DTS nije podrzan od strane synologya. Znači nešto će raditi nešto ne. Umjesto plex platforme bolje ti je složiti na synologyu kodi SQL platformu (mariaDB i phpmyadmin ako trebaš pomoć javi se napravim ti) Preko toga i FTP platforme sve serije i filmove koje imaš (uvijet dobar upload) možeš gledati gdje god to poželiš sa bilo kojeg uređaja. Plex je puno jednostavniji za upogoniti od ovoga ali ovo radi tip top već godinama. Sve funkcije imaš plus titlove autoamtski skidaš preko aplikacije na nas i radi sve perfektno.

Da ne govorim da mi synology sluzi za usenet download i to sa autmatikom drive (private cloud koji radi fantasticno) i sada uskoro i video nadzor će ići na njega. Da skupa igračka ali ono što nudi nije. Da samo da napomenem DDNS je đabe koji je prijeko potreban za sve što radiš remote van LAN-a.
jurbAs je offline   Reply With Quote