32" 4k je sweetspot definitivno ali imas tu neka ogranicenja, recimo prostor jer bitno mi je imati bar dva monitora, da sam odabrao 32" nebi ih dva uspio nagurati, a plan mi je bio sa 3 monitora u pocetku, di bi sa tri takve mrcine.
Imas u svastari u temi sa setupima na predzadnjoj stranici moj setup na poslu, vidi mi se cak i fotelja pa se ima i dojam koliko mi je glava udaljena od monitora. Znaci dva 27" 4k ips (i to dost dobar ips, lenovo p27), scaling isto na 150 i citam sve bez naprezanja i slicnog 27" je premalo za 4k bullshita jer scaling dobro odradi posao. No kako su ti pixeli mali kad se otvori neki multimedia sadrzaj visoke reze koja to ostrina bude, bas gust za gledat.
Zato kazem slavoncu sta bi monitor za plejku uzeo, 4k i 27" je dobar combo. Prvo plejka nece podrzavat 1440p, samo fullhd pa 4k, nista izmedu, a kad vidi kak ce mu to izgledat nece se ni htjet udaljit od monitora. Jedino nezz u tom slucaju va ili ips panel. Dobar kontrast i prava crna vs zarke boje i prividno ostrija slika, tezak odabir kad su i rad na kompu i gaming u pitanju.