Citiraj:
Autor cro_ryder
|
Ovo bi moglo proći, iako mi nekako onaj LG što je kolega postao najprimamljiviji jer je IPS, razmislim još malo, ima vremena, uglavnom nije baš neki izbor za tu lovu koju planiram izdvojiti za to.
Citiraj:
Autor xGAME
Ako nemaš budžet za neki bolji 4K monitor, nemoj ni uzimati takav monitor.
Uzmi neki FHD dok ne dođu bolja vremena.
Nije sve u rezoluciji, nego i ostalim segmentima.
4K na 27" je za većinu ljudi premala dijagonala za takvu gustoću piksela pa si ljudi onda skaliraju prikaz. Da, 4K na 27" će biti oštriji nego na cca 30-32, no pazi da ti ne bude sve presitno. FHD na 24" nije isto kao i 4K na 27".
Moja preporuka je da si probaš nabavati nešto tipa LG 7UL550 (ili u tom rangu) ili VA panel kao što je VG289Q. Znaju se nać na sniženjima pa prati ako ti nije hitno.
Uzalud ti konzola i komp i sve i ne znam kakva moć u njima, ako imaš shitty monitor  Samo nemoj TN uzimati nikako, da ne znam koliko košta, nemoj.
|
Ubjedili ste me da od TN panela bježim kao vrag od tamjana tako da neće biti ona 2 koja sam prvotno imao na piku, LG 27UL500 je kolega linkao za 2300 ako se ne varam i to mi je sad uži izbor ukoliko ne nađem nešto bolje za tu lovu. FHD imam i sada koji mi je čisto ok, pogotovo za 1200 kn koliko sam ga platio, ne prelazim na drugi monitor zbog veličine nego isključivo zbog 4k rezolucije da uparim sa ps5 kada bude vani.