View Single Post
Staro 08.04.2020., 06:37   #1478
Blue Spirit
Premium
Moj komp

Blue Spirit's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
lakše se poziconirat bežičnim gamepadom koji je puno kompkatniji.

...primjetio sam da je puno kvalitetnija slika na ovom mom budget gaming monitoru nego na TV-u od 4000 kn i bolji mi je ugođaj igrati se na monitoru [B]
Sa time se slažem.

Citiraj:
Onako cca sada sam udaljen oko pola metra od monitora, možda koji cenat više tako da mi se ne čini to toliko dramatično.
Da mi je vidjet tog konzolaša koji ce gejmat sa đojstikom u ruci i gledat u monitor sa 50 cm iz stolice / fotelje.

Da ti je monitor minimalno 25 cm udaljen od bližeg ruba stola i da si udaljen također 25 cm od njega.

Recimo da su oci na istoj vertikalno razini kao i prsa, s kojima bi bio udaljen 25 cm od ruba stola.

Kao što kolega kaže:
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
27" 4K je ok na 50 cm, ali to znači primaknut do ruba stola, gamepad ispod stola ili ispred ekrana. (hebo takav gaming na konzoli)

Ovako bi blizu trebao sjediti da ti je dio koljena pod stolom, ako ne i bliže ( stolac / fotelja također onda trebaju biti veoma blizu stola ako ne i ispod njega) :

Citiraj:
(pogotovo kada dovučem fotelju do kompa i izvalim se u nju ), pa reko da pripremim teren za 4k gaming kada izađe nova konzola.

Sam si rekao da se voliš ugodno smjestit , a to znaci i udaljit se od monitora i to je cisto normalno ali s time prelaziš daleko više od onih 50 cm o kojima pricamo.

Realnost je takva da ce vecina biti dosta udaljena od monitora / TV-a :

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Udaljenost od ekrana je ključna.
Tako je, nisam bez razloga pokazivao grafove i linkao povezanost rezolucije, veličine ekrana i udaljenosti sa koje se gleda da bi se moglo uživat u 4K rezi.

Jedno je što monitor prikaže a druge je naša percipirana kvaliteta koja se smanjuje našim udaljavanjem.

A malo tko ce stvarno imat monitor / TV ispred sebe ovako na relativnoj blizini tj preporucenoj udaljenosti:

https://imgur.com/gallery/QDK8X#v2vjXGO

/connect 185.107.96.125:28990

server rcon: oldschool

COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv

Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 08.04.2020. u 07:06.
Blue Spirit je offline   Reply With Quote