View Single Post
Staro 07.04.2020., 22:35   #5146
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Završio F.E.A.R., stari ali odličan FPS.

Uzeo za siću dosta starijih naslova od kojih sam neke prošao i već zaboravio, a neke ne...Aliens versus Predator, May Payne, Red Faction, Chaser, Medal of Honor: Allied Assault, Return to Castle Wolfenstein, čime krenuti...

Svaka čast, odabrao si jako dobar paket igara. Evo mog viđenja:

AvsP iz 99' godine je odličan iako mi je drugi dio mnogo kompleksniji i bolji i vuče jako na film Aliens, ali horor atmosfera je na istoj razini u obje igre.

Max Payne prvi dio mi je bolji od dvojke jer je Max u njemu faca i igra ima jedan poseban policijsko detektivski štih, dok u drugom dijelu stalno plače za Monom Sax i priča je malo slabija, pa mi ga je bilo dosta do polovice igre i par puta mi je došlo da mu opalim šamar

Red faction prvi dio nije loš iako je zapravo glavna inovacija bila ograničeno rušenje zidova, dok je gameplay ostao malo po strani. Svejedno ok igra.

Chaser mi je osrednji.

MOH:AA je bila čista revolucija. Danas totalno zastario, ali fenomenalna igra u ono vrijeme sa sitnim trikovima koje mnogi nisu primijetili poput bačvi u kojima je mehanizam igre pamtio količinu tekućine, pa si je pucajući po njima mogao polako ispuštati kroz rupice i isprazniti ih do kraja.

RTC Wolfenstein također epic igra.

Iskreno, niti ja ne znam od kud bih počeo, samo znam da bih Chasera preskočio Možda je najbolje akcije igrati po danu, a ove horor igre po noći.