Citiraj:
Autor sti
Gledam sound blaster ae-5, najviše jer ima pojačalo za slušalice sa odvojenim pojačavanjem svakog kanala, a pogoni slušalice do 600 Ohma, tako da je odličan izbor i za prave hi-fi slušalice, ne samo headset.
https://amp.hothardware.com/reviews/...ne-aficionados
Kupiš jednom tako nešto i traje ti godinama, trenutno je oko 120€, ali ću pričekati još neko vrijeme.
|
Da kvotam kolegu i sebe.
1. opcija mi je bila BeyerDynamic DT 990 PRO + DAC + vanjski mikrofon. Probao sam ovo i mogu reci da je daleko najbolja kombinacija ako netko želi dobar setup. Svi ovi gaming modeli se mogu sakriti ispod stola. Problem jest što je ova kombinacija malo skuplja, rekao bih oko 2000 kn za sve i dodatno što je mikrofon na stolu, ili vanjski mic priključen na slušalice što meni nije odgovaralo.
e sad pošto je to dosta skupa opcija odlučio sam se za sljedeće:
Sennheiser GameOne slušalice + Asus DGX PCI zvučna i pokazalo se poprično dobro. Tako da svaka preporuka za ovaj kombo koji košta nekih 1200kn sve skupa.
Ono što mi još ostaje jest kupiti bolju zvučnu, to valjda budem kroz koji mjesec.
Prije kupnje sam probao nekoliko Logitech modela, Artics 7, ARtics PRO, Asus Strix i ništa od navedenog mi nije odgovaralo.