View Single Post
Staro 06.04.2020., 13:27   #1162
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Evo i ja bas u slicnoj dilemi, pa gledam arctis 7 i cloud flight usporedbu i sve vise naginjem na cloud flight jer ne volim prenaglasen bas a izgleda da steelseries ide u tom smjeru, + cloud flightu je nesto vece trajanje baterije i cloud flight su jeftinije 100-200 kn ako ne gledamo edigital. @Guerra kako si zadovoljan sa headsetom?

Uglavnom namjena je gaming i to uglavnom cs/fps. Za sad imam stolni mic i superlux hd681 i super zadovoljan sam, ali mi je dosta žica u 2020. godini.
Vecinom igram Apex koji bas i nema najsretnije rijesen zvuk, ali cak i tu dobar headset moze napraviti itekakvu razliku. Prije sam koristio budzet opciju Hyperx Stinger i uzasno je tesko bilo orijentirati se od kuda dolazi zvuk kada bi protivnik bio blizu (prvenstveno mislim na footstepse). Sa ovim slusalicama je potpuno druga stvar pa imam jako dobro orijentaciju gdje tko prolazi. Osobno ukljucim "Windows Sonic for Headphones" i tad stvar bude jos bolja posto sve skupa dobije dodatnu dubinu tj zvukovi koji se odvijaju blize u prostoru postaju naglaseniji, a ovi u daljini su dosta tisi pa se fokus prebaci na bitno.

Sto se same udobnosti tice slusalice su vrh, jako su lagane sa obzirom da se radi o Wireless modelu, iako ce nekima mozda ljeti smetati eko koza od koje su napravljeni ear padovi, meni osobno to ne smeta. Takoder ne stvaraju veliki pritisak na glavu, ali imaju dosta jaku izolaciju zvuka iz vana.

Baterija traje deklariranih ~30 sati, to je recimo bio razlog sto je isti ovaj frend kojeg sam spominjao zamjenio g533 sa njima.

U tom cjenovnom rangu wireless opcija mislim da su stvarno dobar odabir, jos ako ih kao ja sa amazona na bf upiknes za ~650kn di ces bolje
guerra je offline   Reply With Quote