Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
baš se pitam dali njihovi mobiteli, pogotovi oni sa 4GB rama i sl.. imaju doista taj hardver ili su isto samo softverski nabrijani
pa to niti Cubot nije radio 
|
Sorry, al cubot note S sam ja imao 2 godine, i sestra je jednog imala godinu dana, mob je radio ko zingerica
Vjerujem da kod kineza to bude od uređaja do uređaja, da se zna desit da neki ne valjaju, a neki su super, zbog bulk robe od koje ih sastavljaju.
Što se tiče ovog tableta, ja naručio bratu istog za vožnju woltom, izgledalo je dobro za te novce, pogotovo ovih 2GB RAM. Došao je prazne baterije, spojio sam ga na punjač koji je došao u kutiji, ne puni, ne pali se. Probao drugi punjač - puni. Dakle, punjač neispravan. Ekran ima dosta sitnih ogrebotina, ali ok, za refurbished je okej. Upaljen, radi, nisam sve isprobavao niti provjeravao istinitost hardwareaja jer meni recimo super radi za tablet od 300kn, kamere sam isprobo, one rade, wifi radi, sd karticu čita, ostalo će se brat igrat. Još jedna napomena, došao je u kutiji svojoj original, bez ikakve zaštite unutra, moguće čak da je punjač taj koji je ogrebo ekran, a moguće i da je punjač tijekom dostave prestao raditi od skakutanja.
Slažem se da kao firma nisu u redu jer sam eto dobio neispravan punjač, ali gledajući uloženo/dobiveno, ja sam čak zadovoljan.