View Single Post
Staro 05.04.2020., 19:35   #383
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Dalthor Pregled postova
Nakon čak pristojno odvožene argentine, dokazao sam da mi je španjolska namrskija lokacija, koju sam jedva ua u career završio... Morao retire još na prvom stageu, jer je auto ostao nepokretan na stazi...
Iskopao sam ovaj antikni volan kod staraca, jedino ga imam malo problema osposobiti.
Windowsi ga normalno prepoznaju i calibration test normalno prepoznaje sve gumbe, ali u postavkama igre steering right registrira samo do 30%, i brake registrira samo do 60%.
S ovim volanom sam zadnji put prije 10ak godina se bavio, pa se i ne sjećam jeli to možda problem logitech drivera, ili treba nešto u igri podesiti, a na netu ne nalazim ništa. Ima netko ideju možda?

Moj "dildo" tj. Logitech Attack 3 joystick je iz 2005. Ne treba mu nikakav driver, Win 10 ga normalno prepoznaje. Iako može radit s Logitech profilerom, ali nisam imao potrebe za njim trenutno.

Ali moram ga kalibrirat svaki put kad ga iskljucim pa ponovno ukljucim u USB (ili promijenim port koji je inače uštekan) inače mi se događaju problemi slični tvojima. Recimo registrira mi y-axis up samo kao y-axis ili y-axis down i slično.

Ako nije do toga, možda je neispravan. Calibration test je nomralan? Nema čudnog ponašanja?

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 05.04.2020. u 19:51.
JC Denton je offline   Reply With Quote