View Single Post
Staro 05.04.2020., 18:08   #4871
Franf
Premium
Moj komp

Franf's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ma reko je da je prestao gledat, čašicu da se smiri, gadno su ti vinogradi utjecali na njega.
Kajaznam, meni je Picard ok. Veliki sam sf fan i generalno, odgledat ću sve što se nudi od žanra, pogotovo ST i SW. Mislim da se najveći broj onih koji pljuju po novijim ST uradcima nemre naviknut na priču koja se proteže kroz epizode i nije pričica po epizodi ko prije. Ne znam za druge, al da onakav st tng danas izađe, sumnjam da bi zaživio za drugu sezonu. Ja sam stariji i gledam sve to no tu je i dobar dio nostalgije. Novijim generacijama stari star trek izgleda zastarjelo i u potpunosti ih razumijem.
No znam što mi ne fali iz starog star treka; konzole na mostu koje pri najmanjoj pizdariji eksplodiraju ko da su punjene s C4.
Mene je kod TNG-a i VOY-a najviše žifcirao taj "magic reset button"
Što god da se desi u epizodi, znaš da će na kraju epizode biti reset. I u sljedečoj epizodi ko da prošle nije ni bilo...
Osim na prijelazima sezona.
DS9 je to donekle maknuo, ENT pogotovo.

Ne znam, kažem, meni je Picard OK
Nije nešto vrhunsko, ali ok. Nisam puno očekivao pa valjda zato nisam toliko razočaran.
Danas se serija ne izbacuje van ako glavni lik nije feministkinja i ako nema bar 2 gay-a. Tako da sam to i očekivao.