View Single Post
Staro 05.04.2020., 12:46   #117
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Koristim Tidal - Deezer i Google Chromecast Audio, radi mi ok, specijalno nakon što sam zamijenio wifi router sa defoltnog benetovog na tplink c9.

(Prije toga mi je router svako malo stavljao uređaje na nekakvo "spavanje", oni bi uredno imali pristup internetu, no jedan drugog nisu vidjeli.)
A sumnjam da je ruter jer nikakvih drugih problema nemam s uredjajima i netom. Mislim, Deezer se toliko izblesavi da ne loadira sadrzaj, a ako se prebacim na LTE sve uredno proradi. I isto se ponasa na tri razlicita moba.

Da ne spominjem kako, usprkos najvecem prioritetu Deezer appa i ugasenim battery saver opcijama za taj app itd, Deezer ikona u status baru ponekad nestane, izgubi se veza s CCA (ovaj nastavlja svirati, jasno), pa moram upaliti app, pa se nekad uspije reconnectati na CCA... Dok sav drugi sadrzaj koji saljem na CCA i obicni CC radi ok (castanje sa PC-a, sa drugih mobitela, Plex, ma apsolutno sve).

Probat cu jedan dan odvrtiti mobitel kao hotspot i zaobici ruter pa probati izgurati dan bez problema. Imam B715 LTE ruter, igrao se sa 2,4 i 5GHz wifijem, kanalima itd... sumnjam da je ruter bas toliki drek, masno ga platjeh

Deezer kao takav najnormalnije radi ako NE castam (dosta slusam na slusalicama preko istog neta/rutera doma). Ne znam, ludim i citam kako Deezer inace ima los CCA support, ali da su davno to re-implementirali kao nabolje... Ne znam.

Imam 2 kom CCA, na oba se iste stvari dogadjaju

Deezer support nema odgovora, slao im video, svasta...