Citiraj:
Autor zalman1
Dodatno se ukopavaš u svojim lažima, bolje nemoj više ništa izmišljat i dodavat.
Nema šta trgovac tužiti tog lika, ako je ovaj nešto lemio onda mu se poništava jamstvo i bilo kakvo pravo na materijalni nedostatak.
Trgovac nema nikakve osnove da bilo koga tuži "jer im je dosađivao".
|
Nemam ja što izmišljati niti se ukopavati... ti možeš vjerovati ili ne.
Molim te ne obraćaj mi se više, ja sam dovoljno kulturan i ne napadam te, ali ti mene nazivaš lažovom, frendove mi nazivaš imaginarne itd.
Inače, trgovina nema nikakvu obvezu otkloniti kvar nakon isteka jamstvenog roka, ne baljezgaj.
Ovaj lik je na silu dobio drugi printer jer se dućanu nije dalo natezati sa materijalnim nedostatkom za printer koji je vjerojatno bio 200-300kn iliti inkjet šrot od HP-a. Tako dućani rade, riješavaju se daveža.
Ako nemaš iskustva u trgovini i prodaji ne javlja se, ja hvala bogu ili na nesreću imam višegodišnje iskustvo u maloprodaji, webshopu i nabavi.
Citiraj:
Autor zalman1
I dobro tvrdi, stvar je samo u baratanju pojmovima, nema svaki proizvod 2 godine jamstva ali ima 2 godine materijalnog nedostatka.
To je on i napisao i to su mu i savjetovali u udruzi da se na to pozove.
|
Da se on pozvao na materijalni i da je to išlo na dokazivanje materijalnog onda bi vjerojatno napisao na forumu da je vještak ustvrđivao nedostatak i da je on to morao platiti jer je prošlo 6mj od kupnje... pošto to nije napisao stojim kod tvrdnje da je trgovina dala novi printer da ga se riješi.
Odlazim iz topica, nije čak ni poanta rasprave ko je u pravu nego da se ne šire dezinformacije po forumima. Materijalni je 24mjeseci i treba se dokazivati, jamstvo je koliko trgovina odredi... EOD.
pozz