Citiraj:
Autor Nixis
Gore sve fino objasnim i onda dođe padobranac kao ti.
Ne komuniciraj krive stvari. Po zakonu nisi u pravu. Dali su ti novi printer jer si bio dosadan i nedokazan (pretpostavljam i vjerujem da sam u pravu).
Nisu ti trebali dati ništa niti bi inspektorat išta tu mogao poduzeti. Na kraju bi platio ko 10 tih printera troškove vještačenja ali trgovini se nije dalo zaj. sa time.
Kolega mi radi u jednoj IT trgovini, neću imenovati. Frajer kupio artikl i tvrdio da ima materijalni nedostatak. Naravno bio je nedokazan i firma je išla do kraja. Na kraju ga je dućan i tužio radi izgubljenog vremena i novaca i frajer je platio vrlo veliki iznos.
Da imam firmu i vremena baš bi gurao zakon takvima ko ti. Kakve su to gluposti ti pristaneš na kupnju di piše na računu da imaš 12mj, a onda se pozivaš na nepostojeći zakon. Samo na brdovitom Balkanu toga ima.
|
Ovo jednostavno ne može biti istina. Kompletno si u krivu što se garancije tiče, ali ovo gore, ovo je više vic nego izjava.
Citiraj:
Ako je jamstveni rok, naveden u jamstvenom listu kraći od 2 godine još uvijek može zahtijevati ostvarenje potrošačkih prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka proizvoda.
|
Citiraj:
Svoje zahtjeve za otklanjanje nedostatka možete uputiti u roku od 2 godine od kupnje proizvoda.
|