View Single Post
Staro 03.04.2020., 15:34   #2381
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor VooDooZG Pregled postova
Ma da najveci je problem kaj pogotovo te skuplje nemreš nigdje isprobati - ovaj Master seat sam i mogao jer imaju igraonice po Zagrebu ali naravno ja sam sad odučio to kupiti kad je sve zatvoreno zbog Korone - ali opet najveći problem je kaj ja ne mogu na temelju toga kaj sjednem znati jel bu se ona raspala za godinu dana, popucala koža i šavovi i ovo kaj si dobro rekao jel će mi biti udobna na kraju krajeva ...

Sad po tvom iskustvu ispada da je bolje pregrist i uzeti Lab i istrpiti početna sranja jer i ja bum ih imao 100% - da sad to nisam pročitao ja bi isto možda pregrizo i dao 3000/3500 i uzeo Lab i onda bi se ubio tupim predmetom jer bi mi bila neudobna dok se ne naviknem a dao sam toliku lovu, poslje bi mi vjerojatno isto bilo drago,,,, isto tako možda i ova stolica za 1600/1700 bude izdržala 5 god bez greške ...

choices choices
Kaj se ovog boldanog tice mene je to najvise brinulo tj kako ce se ponasati materijali na stolcima od cca 1500kn (sto isto nisu mali novci) jer sam se nagledao svakakvih slika kod tih jeftinijih modela. Naravno tvrditi da ce se svaki raspasti je skroz glupo, ali osobno sam htio ici na nesto skroz provjereno ako vec dajem tolike novce. Video koji mi je dosta prevagnuo za kupnju secretlaba je bio ovaj gdje ga covjek testira nakon 8 mjeseci koristenja

https://www.youtube.com/watch?v=6eyQGn5Df4k&t=

Mojem ce sad biti godinu dana i mogu samo potvrditi ovo sto je i on rekao tj da nema niti najmanjih naznaka trosenja na materijalu. Mehanicki dijelovi su dosta robusni pa se tu ne brinem previse, jedino sto su rucke na starim modelima skroz od plastike pa postoji "wobble" jos od prvog dana, ali to su rijesili na 2020 modelima posto su rucke sad kombinirano napravljene od metala i plastike pa su cvrsce.
guerra je offline   Reply With Quote