Odigram jedan level na dan i to je to, mnogi imaju sličan dojam i način igranja ovog Dooma, jednostavno je na većim težinama napravljen tako da ti jednostavno iscijedi koncentraciju, reflekse i andrenalin vrlo rapidno dok prođeš jedan level, do sad sam prešao 4-5 levela, i skoro svaki je cca 1 sat igre i to bez da brojiš ono kad se zajebeš pa te demoni nabrzaka pokidaju.
Jedina zamjerke koju imam igri kao čistoj FPS makljaži, manjak dobre priče tj. više razrađenih cutscena, pogotovo ako nisi kao ja igrao 2016 pojma nemaš šta se dešava, tko je tko i koji kurac jel... jer sam u fazi gdje nemam volje čitati codex entries.
Preloše složeni jumping-dash dijelovi levela (totalno promašen potencijani fun faktor s obzirom na fiziku koju su napravili)
Soundtrack ima samo jedan mod- paranje bubnjića i osim par ambijentalnih dijelova kad ne nalaziš u borbi imam osjećaj da već 5 sati slušam jednu te istu stvar non-stop, daaa daaaa dum dddaaaa daaaa dum i to je to fakin to jedan guitar rif cijelo vrijeme uz povremeno ubacivanje *grebem noktima po ploči* sound efektu kad je sve gotovo. Dosadno i iritantno.
Imam feeling da je netko pametniji slagao soundtrack za borbe i ambijent da je svaka borba mogla imati puno veći epic feeling od ovog sad.