View Single Post
Staro 03.04.2020., 13:02   #2380
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp

VooDooZG's Avatar

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
Kuzim te kaj zelis reci i dobro je to razmisljanje, ali mislim da ce ti kod pravilnog drzanja vise utjecaja imati ravno postavljeno sjediste + lumbalni jastucic. Primjerice meni je bas taj lumbalni jastucic najvise pomogao kod pravilnog sjedenja, nakon prvih par dana sam kunuo Secretlab i novce koje sam "bacio" posto su me leda boljela, a zapravo je bio problem sto mi ledni misici nisu bili prilagodeni na pravilno sjedenje pa sam dobio ajmo reci upalu. Nakon 7-10 dana prilagode lednih misica sam bio sretan radi svake potrosene kune

Drugi faktor za drzanje je sama pjena na sjedistu koja je barem kod Secretlaba takve gustoce da ne propadas pa ti i ona korigira sjedenje. U cijeloj prici sto sam nadrobio samo hocu reci da mi se cini akko ta krilca nisu faktor koji ce znatno pomoci oko pravilnog drzanja. Najbolje bi naravno bilo kada bi mogao negdje isprobati jedan takav stolac, ali na zalost danas je to nemoguca misija....
Ma da najveci je problem kaj pogotovo te skuplje nemreš nigdje isprobati - ovaj Master seat sam i mogao jer imaju igraonice po Zagrebu ali naravno ja sam sad odučio to kupiti kad je sve zatvoreno zbog Korone - ali opet najveći problem je kaj ja ne mogu na temelju toga kaj sjednem znati jel bu se ona raspala za godinu dana, popucala koža i šavovi i ovo kaj si dobro rekao jel će mi biti udobna na kraju krajeva ...

Sad po tvom iskustvu ispada da je bolje pregrist i uzeti Lab i istrpiti početna sranja jer i ja bum ih imao 100% - da sad to nisam pročitao ja bi isto možda pregrizo i dao 3000/3500 i uzeo Lab i onda bi se ubio tupim predmetom jer bi mi bila neudobna dok se ne naviknem a dao sam toliku lovu, poslje bi mi vjerojatno isto bilo drago,,,, isto tako možda i ova stolica za 1600/1700 bude izdržala 5 god bez greške ...

choices choices
VooDooZG je offline   Reply With Quote