View Single Post
Staro 03.04.2020., 12:53   #2379
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor VooDooZG Pregled postova
Sad ih nemam pa sjedim u stolici kao da sam na kauču - ja ti to ne mogu opisati koje su to poze sjedenja - uglavnom kičma mi j mater svaki dan zbog toga, već u 40tu ulazim pa mi sve teže to podnositi, visoke bočnice te bar drže u nekoj pozi i ako nisi u njoj onda ti je neudobno pa te tjera da sjediš kak spada..
Kuzim te kaj zelis reci i dobro je to razmisljanje, ali mislim da ce ti kod pravilnog drzanja vise utjecaja imati ravno postavljeno sjediste + lumbalni jastucic. Primjerice meni je bas taj lumbalni jastucic najvise pomogao kod pravilnog sjedenja, nakon prvih par dana sam kunuo Secretlab i novce koje sam "bacio" posto su me leda boljela, a zapravo je bio problem sto mi ledni misici nisu bili prilagodeni na pravilno sjedenje pa sam dobio ajmo reci upalu. Nakon 7-10 dana prilagode lednih misica sam bio sretan radi svake potrosene kune

Drugi faktor za drzanje je sama pjena na sjedistu koja je barem kod Secretlaba takve gustoce da ne propadas pa ti i ona korigira sjedenje. U cijeloj prici sto sam nadrobio samo hocu reci da mi se cini akko ta krilca nisu faktor koji ce znatno pomoci oko pravilnog drzanja. Najbolje bi naravno bilo kada bi mogao negdje isprobati jedan takav stolac, ali na zalost danas je to nemoguca misija....
guerra je offline   Reply With Quote