View Single Post
Staro 01.04.2020., 21:52   #4823
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Mrzim prvi April

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ja sam se nadao da će se nekako u priču umiješat i legendarna kapetanica Janeway...
Taman u kriznom trenutku da ispred Picarda izađe iz warpa nova verzija Voyagera i onako u krupnom planu, polako prolazi ispred njega da ga zaštiti od romulanaca, u isto vrijeme kamera se prebacuje na 7/9 koja namigne i kaže Picardu "Sorry captain, I thought you might welcome some old friends". Na to se otvara comms channel i na ekranu cpt. Janeway... kamera zumira na njeno lice i vidi se da je bijesna. Odmah šalje jasnu poruku romulancima "Step down or bear the consequences of your actions. More starfleet ships are about to drop in any second. Picard...nice to see you". Na to prvi časnik od romulanaca potvrđuje da je istina šta govori, a cmdr. Oh bijesna odgovara "over my dead body" i ispaljuje prvi hitac prema Voyageru. Na to nastaje opći kolaps, toliko warp signaturea na jednom mjestu je privuklo i ostale Borg kocke koje se u istom trenutku warpaju u sektor skupa sa cijelim starfleetom, nastaje intergalaktički rat u kojem deblji kraj izvuku romulanci i starfleet koji se međusobno pobiju + Borgovi ih asimiliraju.
Synthsi na planeti sve gledaju u čudu kako se međusobno kolju dok ih usput Borg asimilira, u međuvremenu 7/9 u panici pokušava zaverglat srušenu kocku ne bi li pobjegla, međutim ne uspijeva. Sezona završava tako da Synthi odustanu od otvaranja portala, međutim Borgovi asimiliraju i njih i 7/9 i Picardovu posadu.
Jedino Soji pobjegne i Season 2,3,4,5 se radi uglavnom o tome kako Soji nastoji osloboditi Picarda, 7/9 i ostale članove od Borga...opet.
Dobar ti je scenario osim sto si zasro kraj sezone ko GoT kraj zadnje. Kod tebe bi bilo obruto, najbolja prva a ostale lose

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote