View Single Post
Staro 01.04.2020., 21:24   #2287
Deamon101
Premium
Moj komp

Deamon101's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Uspio sam kolko tolko složiti. Jedan od naprijed upuh, od gore jedan upuh, na stranici upuh prema grafičkoj, još moram nabaviti 120mm ventilator za ispuh od iza te 2 splittera jer matična ima "samo" 3 fan priključka. U biosu stavio silent sve. Fora je što ima i opcija "fan stop" kad je ispod neke zadane temp.
Ventilatori su kvalitetni, low noise, doduše nisam ih koistio godinama. Kako mi fali ventilator 120mm, ako se netko hoće mijenjati i živi u Maksimiru ili kod Mirogoja, dam mu Noctua NF-A15 140mm, ima smeđu boju ko drek, ali je moćan 1200okr/min. Trgovine su do daljnjeg banana. Samo da je neki 120mm srednja klasa.
Idle je 35c cpu, 1min occt 70c. Grafička pokazuje 45, ali dodirom na gornji dio metala moglo bi se jaje ispeć ne znam tko im radi te senzore.
Još jednom hvala...što se mene tiče 10 stupnjeva gore dolje tak svejedno, bitno da je tiho. Eventualno što još ću razmisliti da napajanje okrenem "naglavačke" pa da uzima zrak iz kučišta i ispuhuje van, jer vjerojatno kučište ide na pod ispod stola gdje je milijun prašine pa da ne ulazi u napajanje..
Kučište nije neki cable friendly morao sam stisnut stražnju stranicu cijelim tijelom da se zatvori, a ovi sata su isto knap knap nije mi se dalo tražiti one L nastavke.
Isto ne znam zašto napajanja za grafičke ne stave od ispod npr jer ovak isto mislim da dodiruje stranicu kučišta i radi lagani otpor.

Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 01.04.2020. u 21:55.
Deamon101 je offline   Reply With Quote