Citiraj:
Autor fanATIk
Ma sve to stoji. Moja reakcija je bila samo na isčuđavanje ljudi zašto izlazi remaster. Ti sam si izjavio da je remaster nepotreban. Ako prodaju dovoljan broj naslova i naprave zaradu, a hoće jerbo im trošak i nije neki, ispada da je remaster bio potreban. Onima koji ubiru tu zaradu. A ti nisi među njima i nebitan si. 
|
Čru that
Sa remasterom će sigurno imati neku zaradu. Otom potom dali će biti zadovoljn s tim
Iščuđavam se idejom. Ono idemo remasterirati igru iz 2009!! Pazi, čak nije ni remake (mape i priča iz mw2, grafika i engine zadnje igre), nego remaster igre iz 2009

. Jbte da mi je znati samo koliki je postotak ljudi koji si je zamislio "joj baš bih igrao mw2, ali grafika mi je preloša"
Jbte stavi na ultra, igraj na 1440p ili 4K na 250fps ako ti je hardver overkill. Po meni remaster takve igre ne može donijeti ništa bitno. Koliko vidim mw (1) remaster nije napravio neki boom, a IMO puno bitnija igra.
Ali naravno samim svojim postojanjem će navući mnoge, tu si u pravu.
Inače sam ja izrazito pro-remaster/remake orjentiran. Ali za kultne naslove koje je pojeo zub vremena (bilo grafika, bilo OS kompatibilnost, niska rezolucija). Ono - planetscape torment, monkey islands, black mesa (HL1), commandos 2 HD, fenoimenalni Resident Evil remakeovi i tako to. Potpuno sam za. Da su najavili cod1 remake nebih ništa rekao.