Tema: Trance Music
View Single Post
Staro 15.01.2006., 23:40   #26
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hehehe... svi su to slušali u mladim danima, a neki jednostavno u tome nešto vide i ostanu pri tome,ne?Postoji jedna stvar koju treba priznat kod ovg Future Trancea (jedino za njega ovdje svi znaju)-on je u zadnje vrijeme dosta pao... oću reć da su se počeli širit na neke strane nevezane za Trance.... to i ja priznajem, ali zato danas izlaze druge kompilacije (koje na našem tržištu nisu dostupne) koje sam nabrojo na početku (HARDBASS, HARD DANCE MANIA).Također, tim je kompilacijama zadatak isti ko i FT-u, al oni su ostali vjerni Trance i deru samo po tome.....to cijenim!!!Darth Vader je istinu reko kad je reko da se O UKUSIMA NE RASPRAVLJA (100% točno), al smatram da bi se ipak trebalo razrješit bar pitanje ŠTA JE TRANCE?
Htio bi navest samo par stvari
Ove kompilacije o kojima pričam na svom cover imaju nekakve natpise, pa bi ja reko sljedeće:Ako se neka kompilacija zove FUTURE TRANCE zašto bi ona predstavljala nešto šta nije Trance????
Tunnel Trance Force ima natpis npr. 40 maximum overdrive TRANCE traxx
Hardbass- the very best of kickin' hardstyle.....
Znači svaka od tih komp. sama kaže šta predstavlja, pa zašt bi lagali?Zašto to stvarno nebi bio Trance?Od takvih laži niko nema koristi...
Pozdrav
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote