Hehehe... svi su to slušali u mladim danima, a neki jednostavno u tome nešto vide i ostanu pri tome,ne?Postoji jedna stvar koju treba priznat kod ovg Future Trancea (jedino za njega ovdje svi znaju)-on je u zadnje vrijeme dosta pao... oću reć da su se počeli širit na neke strane nevezane za Trance.... to i ja priznajem, ali zato danas izlaze druge kompilacije (koje na našem tržištu nisu dostupne) koje sam nabrojo na početku (HARDBASS, HARD DANCE MANIA).Također, tim je kompilacijama zadatak isti ko i FT-u, al oni su ostali vjerni Trance i deru samo po tome.....to cijenim!!!Darth Vader je istinu reko kad je reko da se O UKUSIMA NE RASPRAVLJA (100% točno), al smatram da bi se ipak trebalo razrješit bar pitanje ŠTA JE TRANCE?
Htio bi navest samo par stvari
Ove kompilacije o kojima pričam na svom cover imaju nekakve natpise, pa bi ja reko sljedeće:Ako se neka kompilacija zove FUTURE TRANCE zašto bi ona predstavljala nešto šta nije Trance????
Tunnel Trance Force ima natpis npr. 40 maximum overdrive TRANCE traxx
Hardbass- the very best of kickin' hardstyle.....
Znači svaka od tih komp. sama kaže šta predstavlja, pa zašt bi lagali?Zašto to stvarno nebi bio Trance?Od takvih laži niko nema koristi...
Pozdrav