01.04.2020., 12:43
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor Night
Postoji li kakav program za backup koji može raditi deltu, ali bez da je bazni backup disk prisustan?
Edit : Najbliže onome što mi treba je program sličan kao SysTracer ili WhatChanged, znači napravi se jedan snapshot baznog stanja i onda kad se napravi idući snaphot usporedi se novo stanje i program prikaže sve što se promijenilo ili je novo kreirano. Pošto dva navedena nisu programi za backup oni nemaju opciju da periodički rade snapshot i kopiraju sve promjene na drugi disk. Meni bi trebao program koji to može ako uopće takvo nešto postoji.
|
Sorry, tek sad vidim ovaj post. Pa ta dva spomenuta alata su file based, ne rade image cijelog diska. Znam da sam dosadan, ali opet ću preporučiti SyncBackSE ili Pro, ima Fast Backup opciju koja može raditi full backup na jednu lokaciju i differential backup na drugu. Naravno, sve možeš namjestiti po danima, tjednima itd. Jedino je bitno da se kod takvog backupa ne čačka po destinationu jer aplikacija pamti što je spremljeno pa se prema tome vodi, ne radi svaki puta usporedbu source-destination.
|
|
|