View Single Post
Staro 31.03.2020., 22:20   #302
VandaL.pr!
Premium
Moj komp

VandaL.pr!'s Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Ne znam kolikom brzinom si vozio kroz one drvorede, ali ja sam sa Fulviom tamo isao 160-170km/h i bude pomalo zastrasujuce Vjerojatno si me znacajno dobio na onom zadnjem tehnickom dijelu, tamo sam lose odradio.
Nemam pojma iskreno nikad ne gledam koliko brzo idem, samo rpm pratim. Nemože se viditi na snimci? neznam na koji točno drvored mislis
Poljsku sam ok odvozio ali naravno uvijek neka krucijalna greška, na 3 ili 4 stageu nisam cuo 1 Left zavoj pa sam proletio ravno i izgubio 30 sek, do kraja stagea sam uspio vratiti 20 sek pa sam bio samo 10 sek u zaostatku, znaci da nisam izletio bio bi 40 sek brži... ali jebiga, još učimo svi

Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
Kako ti je voziti u VRu? Ja Assetto bez problema, dapače, u DIRT sam probao nekidan prvi put, odma me slabina neka ulovila...
Nemam problema, ni u AC ni Dirt, gledaj da sto manje vrtiš auto i glavu do si u VRu.
Jednom sam u karijer modu vozio neki živahni RWD auto i nisam ga mogao kontrolirati vec se stalno okretao a tako i ja glavu kontra pa mi je najedanput pozlilo. To je jednini incident u VRu sa vožnjama...
Dok recimo Boneworks nemogu ni 10-15 min igrati pa mi dodje muka, nije tijelo naviklo ali igram malo po malo pa se navikavam.

EDIT: Trenutno stanje poljske, ona njihova stranica je živi užas, nikako da izloada....

EDIT2:
Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
Ocito mi nije bila pametna ideja probat odvozit sve na sljepo bez poznavanja staza (((((((((:
Ni ja neznam staze, karijeru sam vozio ima god dana, ali proban se koncentrirati da čujem kopiloita pa se po tome ravnam....
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220

Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 31.03.2020. u 22:27.
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote