Citiraj:
Autor c-shadow
Ženi crkava mobač, zbog situacije nisamo u prilici ići puno isprobavati okolo, a morati ćemo izgleda hitno nabaviti neki jeftinjak.
Ima netko iskustva s Xiaomi Mi A3?
Taj u užem izboru, ali me brine taj nesretni 720p ekran. Doduše i stari mob (isto žaomi) joj je na toj rezi pa nema problema, ali pitanje je da li se ta nazubljenost fontova koju spominju u recenzijama stvarno vidi na A3?
Stock MIUI uređaji više ne dolaze u obzir radi negativnih iskustava, a kako se mob neće mijenjati dulje vrijeme, taj A3 čini mi se dobra kombinacija dulje podrške stock androida i relativno dobrog hardvera :-)
Gaming performanse i ostalo nebitne, ali mora imati dobru bateriju i ne biti prevelik. A3 mi se čini ok jer je dosta uzak.
Nešto drugo u tom cjenovnom razredu?
|
Uzeo ženi Xiaomi Mi A3 prije nekih pola godine i oduševljena je sa njim.
Bez brige, 720p je skroz ok na njemu. Čak i meni koji na OP7 Pro imam 2k mi je ekran na MI A3 skroz ok sa 720p. Zapravo velika je prednost amoled koji je puno bolji od LCD-ova u tom cjenovnom rangu. Jedino je brightness na samom suncu dosta slab.
Baterija je čudo, njoj uz browsanje, razne društvene mreže, wacap, youtube itd izdrži preko 10h SOT što je nevjerojatno. Kamera je čisto ok, za dnevne fotka super, za noćne loše.
Jedna velika prednost tog mobitela je izdržljivost. Njoj dosta mobitel pada jer ne pazi na njega i do sada je pao na pod sa trosjeda, kreveta, stola itd barem 5 puta i nikad mu ništa nije bilo. Naravno na ekranu je kaljeno staklo za svaki slučaj a mobitel je u običnoj TPU maskici.