Tema: DOOM Eternal
View Single Post
Staro 30.03.2020., 21:34   #287
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Hvala Brko od srca, bilo je zesce sranje, ova korona blokirala sve zivo, dok smo sve obavili teška zajebancija, hitna, sanitet, mrtvozornik, ekipa dok dođe po njega do mrtvačnice morao je sa nama prenoćiti pokriven u stanu jer dolaze tek ujutro... još te financijski ogule dok zakopaš oca sve te usluge, i još ti nedaju da skoro itko dođe na pogreb s obzirom na zarazu, do 5 ljudi max, a cijela familija nam je bila odsječena od nas u svemu tome preko granice tako da smo ja i stara to sve sami prozivljavali i organizirali onako slomljeni fizički i emocionalno. Ovo što smo prozivjeli u zadnjih nekoliko dana ja i ona, nebih pozelio ni najgorem neprijatelju. No da ne zagađujemo temu, prošlo je sve, sad treba ganjati papirologiju i život ide dalje.

Samo mali savjet svima koji imaju rodbinu i ako su sami u nekim godinama i bolesti, počnite razmišljati o svemu tome, od oporuke do grobnog mjesta za koje traže kada te jednom zakopaju cca minimalno 40,000kn (bar tu kod nas u Rijeci) inače ti najmiliji idu u opće polje, pa im vade kosti nakon 15 godina roka i onda moraš opet razmišljati kako ćeš to sve obaviti da počivaju napokon u miru da ih nitko ne dira. U ovom svijetu danas moraš imati pare prije nego se rodiš i nakon što umreš. Onako jebeno dosta keša.

Colossus je offline   Reply With Quote