Tema: Fortnite
View Single Post
Staro 30.03.2020., 11:51   #38
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ja imam 97 meceva odigranih i 3 wina... (solo)

ja se jednostavno ne zamaram tim gradjenjem... evo jucer je lik recimo iznad mene poplocio cijelo nebo unutar the eyea...

fora je sta se vidi preko cigle gdje on hoda... rasturio 2 tilea... lik se nagnuo da proviri, kak se nagnuo, tak je popio sve metke drito u glavu... win

znaci onda su to ti botovi na pocetku koje porokam, u pravilu 3-6 killova odma u startu. ima smisla.

zivcira me dok ekipa tak gradi i onda je iznad tebe - negdje - i on ima pregled nad tobom a ti nemas pojma di je on. a da ne pricam ove frajere sta se zagradi, editira zid, rokne te sacmom i zatvori ga nazad.. i tak 3 puta i gg.

meni je poanta rokanje a ne gradjenje. probao sam cod warzone, al tam nemres nikog ubit , streses cijeli spremnik, nista. + kaj mi se drugi dan igrica pocela rusit , izadje u win, bez ikakvog notificationa, errora ili neceg treceg (ma da sumnjam da se memorija na grafi pregrijava).

jos trazim neku igru koja ce mi sjest kak spada, zasad tratim vrijeme na fortniteu. razmisljao sam o ARMA-i, ekipa dere escape from tarkov masovno kolko vidim...