View Single Post
Staro 30.03.2020., 10:13   #67
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
ja sam odusto nakon dva dana.

prvi dan radilo oke, al ubit nekog, to se valjda mora pomrcina sunca potrefit

u gulagu dobijem 85% meceva, al ingame, boze sacuvaj...

zvukovi preglasni, nekad sam znao poskocit u stolcu....

a drugi dan mi se igra pocela iz cistog mira rusit... samo izadje u windowse,

nikakav error code, nista. probao jos treci dan, opet isto - odma iso uninstall.
Trebaš staviti page file fixan, npr 24GB i igra radi ko beba nakon toga.
Malo glupavo. Ja imam 32GB RAM tako da nemam problema sa time, ali razni frendovi s 8 i 16GB RAM su imali taj problem.

Meni je igra brutalna i super zabavna i nemam zamjerke. Za slušalice imam HyperX Cloud II i isto nemam zamjerke. Kad god da je update, ni ne osjetim ga, vjerojatno jer imam optiku 500Mbps. Također, namješten mi je auto-update tako da Blizzard instalira sam, a laptop mi je upaljen 24/7. Igra je full zahtjevna i moj laptop s GTX980M 4GB je na knap, ali imam 40-90FPS, prosjek 50-60 fps na FullHD rezi su dodatnu optimizaciju (znači nije mi sve na max).

Jedina realna odbojnost po meni je zahtjevnost igre, ali opet, kad pogledaš kakva je igra, detalji, veličina, mogućnosti itd, opravdava. Nisu oni krivi što ja imam laptop star 5 godina, a opet da na njuškalu kupim PC za 2500 kn s i5 i RX580 igra se uredno može igrati.

Što se tiče update-a, igra ima 165GB i normalno je da su update-i 8-15GB, pogotovo ako je update za Warzone.

Da se osvrnem na igrivost:
Warzone - brutalan
Plunder / Blood Money - super zabavan i zanimljiv jer barem imam svoj loadout i slobodan respawn
Warzone SOLO - odličan, ali draži mi s ekipom

Igra mi je generalno remek djelo, devs stalno rade na igri, dodaju mape, sadržaje, oružja, updates, season pass, itd...

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 30.03.2020. u 10:19.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote