Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.03.2020., 23:17   #48904
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
Sve se danas da riješit isto kao što su nekad radili kvalitetnije aute. Tebe bi nadživio tak da se previše ne zamaraj time.
Danas auti postaju potrošna roba i autoindustrija radi se sve na tome da se što češće mijenjaju auti. Što vidiš i sam misim ak vidiš il želiš vidjet.
Očekivao sam tehnički odgovor od eksperta poput tebe.

Inače, pokaži jedan stari auto koji je kvalitetniji od današnjih. I ako si toliko siguran da je kvalitetan, jel bi radije bio u nedajbože sudaru sa današnjim autom ili u tom 20-30-50 godina starim “kvalitetnijim” autom? Toliko su kvalitetni da su ih pune ceste i da ljudi samo odmahnu rukom pri pomisli da kupe noviji auto.

I no shit Sherlock da su auti potrošna roba... da se auti prenose s koljena na koljeno kao što zazivaš bi vozilo aute bez ABS-a, pojasa, serva, klime i ljudi bi ginuli pri svakom jačem sudaru.

I još nisi konkretno odgovorio kako ni riješio zamor materijala. Plastike, gume, metala, ma odaberi što hoćeš. Zapravo, pokaži ti tim glupim inženjerima da si uspio složiti svetu trifectu ekonomičan-jak-izdržljiv, a ne kao oni da moraju izabrati dvoje.
Garro je offline   Reply With Quote