Citiraj:
Autor coconut
Ako ste samo ti i žena, onda bi ti bila dovoljna i mazga CX-30 (ako je uopće ima kod tebe). Manja je od CX-5, novija i ljepša. Jedini minus bi bio udobnost na zadnjim sicevima obzirom da ima torzijsku osovinu iza. Ali, obzirom da ste samo dvoje, to te ne tangira previše.
|
Iskreno nisam sjeo u CX-30, znam da je nešto veća od CX-3. CX-3 je full skućen unutra, kao i recimo MB GLA. U GLA ne možeš strpat dva kofera u prtljažnik koliko je mali.
IMHO radije bi pogledao CX-5, pogotovo jer su kod nas cijenom praktički isti.
Citiraj:
Autor papčić
Ako postoje oznake proizvođača / modela na oprugama, može skinuti TUV s njihove stranice, ali atest za to je ja mislim oko 750kn što nikad ne izađe samo toliko. Ugl. jako mutava situacija u Hrv. jer nije dovoljno predočit TUV nego radit atest....
Može stavit tvorničke opruge ako mu spuštanje nije bitno...
U Merici uzmeš nekog TDIa i voziš se za badave 
|
Yup, u gro slučajeva TUV neće priznat, znam kad sam ja nosio svu dokumentaciju za felge pa su me lagano odjebali i rekli da TUV ne vrijedi u RH
Citiraj:
Autor papčić
@wolv, jbg nijesam toliko pratio, al kako si našo tako mali motorcic preko bare 
|
Ma nisam ni pisao ništa
Vezano za 318is, pa ima ih iskreno dosta tuda, bio je to dosta popularan motor u E30 i E36. Ono imaš 140KS iz manjeg obujma i osjetno manje mase, al patiš na momentu
Da bi radije da sam naišao na 325is, bi, i to samo zbog momenta
Bio je jedan 328i koji sam išao pogledat, isto deda neki držao doma i prodavao ga za čabe ali reko ne hvala jer je, između ostalog, imao spaljenu brtvu glave a s time se ne mogu zajebavat doma.
Pred kojih mjesec dana sam vidio oglas, lik prodaje E32 750iL za soma baksa, projekt, veli motor ne pali, al nemam bas vremena zajebavat se ni mjesta di bi ga držao