Tema: DOOM Eternal
View Single Post
Staro 27.03.2020., 12:33   #271
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Ja sam je završio jućer i meni je super... Ovo je zajebancija i fun. Dok je prvi imao malo ozbiljniji štihi malo je bolje bio povezan, u smislu između levela. Tu samo uđeš u neki portal i eto te - malo bedasto ali eto, morali su iskostiti taj Doom fortress za neki kurac, koji je btw stvarno bezvzeze dodatak igri. Samo sam se naživcirao dok sam trčkarao po nejmu tražeći di da sve stavim bateriju.

Platforming i dugine boje me uopće ne smetaju. Platforming mi je čak bio i fora ali bih ipak volio da je nekako manje očit - a ne neke lebdeće platforme koju su tu samo zato da možeš skočit na njih, i oni leteći lijesovi koji propadnu nakon nekog vremena... Zašto? Samo da nije tako očito i da je malo bolje zamaskirano bilo bi puno bolje. Rune - nekako sam se više zabavljao s njima u prošloj igri - nije baš neki izbor. Ne sviđa mi se dizajn baliste i bazuke, mislim da više paše onaj čisto vojni đir. Ili da je barem sentitel đir - ovako sa onim nekim šiljcima i lubanjama mi je bezveze. Monsteri, pa mislim da su i tu trebali zadržat one animacije iz prošle upozanavanja sa novim monsterom a ne samo da odjednom pucaš po nekom novom a ni ne kužiš da je to novi... Baron of hell - nisam ni skužio da je to on do skoro kraja igre... Napucavanje je zakon, i to kombiniranje različitih oružja za različite pedere, malo te tjera igra da se prilagodiš njoj i to mi je ok ali mi nije ok onaj blood punch... Iako je koristan za cybermancubuse - više sam maltio s time jadne zombije (slučajno) nego te debele prasce... Mač je totalno OP ali i cool, ali ona puška koji koristi BFG ammo - niti mi je bila fora niti sam je koristio. Sve u svemu, korak nazad dva naprijed, kako je netko već napisao. I da, soundtrack je definitivno bolji u 2016...