Citiraj:
Autor lowrider
Ne, netočno. Ne mogu se skinuti tablice više u bilo kojem trenutku na cesti bez vanrednog tehničkog.
Uvjet je papir s tehničkog.
Nisi u toku, taj se dio promijenio, kao i kategorizacija tehničke neispravnosti.
Do kojeg to datuma po tvojoj teoriji vrijedi tehnički, ako ti prometna ističe npr. 05.04.2020g?
Neregistrirano vozilo nije ono kojemu je istekla prometna.
Neregistrirano vozilo je ono kojega uopće nema u evidenciji u RH.
Čim ima prometnu koju je izdala RH, registriran je, pa makar ga prometna istekla prije 10 godina.
Daklem, dopeljaš nešto izvana i tu se voziš s tim bez tablica.
To je neregistrirano.
|
Ne bi bio ja ustrajan u tome da nisam 100% siguran. Ako ti tehnički istekne 02.03 vrijedi cijeli taj mjesec (znači samo tehnički, ne osiguranje, ne prometna, ne registracija). Hoće li tebe nakon toga murija kaznit? Vjerojatno hoće ali zbog isteka prometne i drugih navedenih stvari.
Možete Vas dvojca taljfljat koliko hoćete ali raspravljao sam sa više ljudi milion puta o tome i 2 frenda mi rade na tehničkom. I tehnički određuje jel je vozilo ispravno i koliko a ne murija. I ako je tehnički neispravno prilikom produženja reg. tehnički ti daje 14 dana rok da popraviš auto tj. možeš se vozit ali ako ti je prometna istekla zbog iste s tvari možeš pobrat kaznu.
Eto ako je tako još bolje. Ne može ti skinut pločice bez ponovnog tehničkog. I ne da mi se više raspravljat oko onoga što znam, isključem se.