Tema: 82.65
View Single Post
Staro 15.01.2006., 18:27   #25
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ma generalno, ne mogu rec da je bilo nekih ozbiljnih problema. Ali kad sam sa novijim revizijama pokusao pokrenut Colina2, sve same zbrcke na ekranu, fale poligoni..katastrofa.

I recimo ovi driveri koje imam sad na kompu, 71.84... nema sanse da rade kako treba sa ukljucenim 4xFSAA i 32-bit bojom. Cijeli ekran mi bude ispunjen sa artefaktima. Prvo sam mislio da sam previse naclockao garficku... pa sam probao smanjit takt, stavit vent da puse po pasivcu... probao i sa origigi ventom... i stalno isti simptomi. Kad sam stavio drivere iz serije 5x.xx, nema vise nikakvih problema. Jednostavno 5x.xx serija je najbolja serija za FX-ice i gotovo. Jedina je banan sta novije igre odbijaju radit ako ne nadju novije drivere, pa eto ganjam na novijim driverima..a i ovako nisma neki hard core gamer..a bo'me ni kartica nije bas takva da stavljam 4xFSAA u igrama

Uglavnom... nije to vise to. Nekad su driveri bili kvalitetniji i gotovo. Eto, cak je nVidia dobila i od MSa "pljusku" kad su indirektno rekli da Vista najbolje radi na ATi grafickim karticama i da su njihovi driveri najbolji. I sta je tragicno, pri tome su se testni strojevi sa Vistom vrtili glatko na R9600Pro/XT

Ako se igraju iskljucivo relativno nove igre na relativno novom hardveru, onda su novi driveri gotovo u pravilu bolji od starih (u 90% slucajeva). No eto, ima nas koji vole koji put odigrat i koju stariju igru. I to bi trebalo radit.. a ne da ja imam na disku 100MB detonatora i forcewarea
JC Denton je offline   Reply With Quote