Gledaj, prvo se moras zapitati sto se tebi moze dogoditi na takvom biciklu, a ne biciklu. Ajde zapitaj se, i javi odgovor.
Bio sam dovoljno jasan koja je svrha tog bicikla, novi bicikl za ikakvu voznju sumom u tom cjenovnom rangu NE POSTOJI. Kraj price.
Mozda polovni, ako se nadoda kojih par stotica, i to ce se trebat dobrano potruditi, i kasnije jos uloziti u bajk.
Da, stvarno se svasta mozes sresti i procitati po forumima, nisam dzaba prestao pisati, bolje mi je mucat i vozit

...vise ne kometiram te bicikle, zavrsavam raspravu s moje strane po tom pitanju, odmah i sada. Adio.
@Mar
dosta sam cuo da ljudi hvale Magura rotore, mozda bi ih mogao probati, pogotovo ako vise nema ovih obicnih XT rotora pa cu se morati prebaciti na neke druge ili na ice tech...budem vidio jos.
1-piece rotore me frka uzimati, skurim ih total, jednostavno mi se pregrijavaju vise nego 2-pice, a ne volim eksperimentirati s kocnicama. Vec dvije-tri godine eksperimentiram sa paknama/smjesama, isprobavam sve sto mi dodje pod ruku, pa sad da i rotore vrtim to bi show nastao

.