View Single Post
Staro 22.03.2020., 10:41   #14255
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Evo i ja ubo Philips 50PUS7354/12 za 3707,00kn u Extream digital.Na preporuku s foruma (Hvala Željko).Javim dojmove za koji tjedan dok ga izvozam.
E i jedno pitanje pošto dolazim s Plazme imaju li ovi LED ono uhodavanje prvih 100h kao Plazme?
Hmm, ovo je tvoj treci post u ovoj temi, prvi je neki vezan za cmc, drugi je pitanje koji tv da kupiš (linkan sony bez androida) , ovo je treci...

Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Ma kada sam konj, pao na uvjeravanja ovdašnjih "STRUČNJKA" i nisam uzeo android Tv, nego ovo, al šta ćeš na greškama se uči, al neka on brzo prebacuje s programa na program, to je najvažnije. Ma najviše me ubi SS-IPTV, nema hebenu tražilicu pa ručno po 24000 programa,uffffff. Al sklopit ću favorit listu do kraja, jednom, valjda. Nadam se da će riknuti za garancije pa da ga mjenjam za ono smeće od Androida, jednu garanciju je već preživio, nadam se da drugu neće
Stvarno ne znam da ce ti iti jedan "STRUCNJAK", "strucnjak" ili strucnjak, preporučit bilokakvog grundinga prije bilokojeg phillipsa osim ako ne tražiš bas nesto u tom cjenovnom rangu pa grundig upada u specifikaciju i nemozes bez toga

Bas zanimalo ko te to odgovorio od Phillipsa ili Sonya ili cak TCL-a da kupiš Grundinga

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 22.03.2020. u 16:06.
OuttaControl je offline   Reply With Quote