View Single Post
Staro 03.03.2003., 19:56   #21
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by gnomisa
a sto ne kupis Sapphire ATI RADEON 9000 PRO...sve sapphirove kartice imaju bolju i ostriju sliku (2D) od Nvidie a gore navedena je bolja i u 3D od Mx serije.....testirao sam sve kartice iz MX serije i ATI 9000 serije i dobio sam bolje rezultate u 3DMarku...za pixel shader mi kod MX-ica javlja "Not supported by hardware" kao i za jednu igru u testu...opcenito Nvidijine MX-ice su cisto smece za tu lovu...a dobijes mutniju sliku na ekranu od ATI 9000 (da ne govorim 9000 PRO)....a ista lova u pitanju..cak se 9000-ica moze nabaviti za 700-ak kuna ljudi moji....
upravo sam danas iskeširo 720 kn za GF3......LINKS PC-SHOP (malo reklame...) ...još podržava tv out...grafulja mraaaaaaaaaaak....nije najbolja .....al za te pare......joj...
ATI iz nekog čudnog razloga ne voljim.....pa se vi nije mi namjera pokrenut neki on-line tipa "koja je bolja itd.."...
neznam al ima nekaj u G-SILI ...
ak možda nisi pročito poduži uvod u ovaj thread ,naime nije mi namjera rušit neke brzinske rekorde i kidat milijune markova neg mi je važna samo za igrat......