Evo i mojih par utisaka nakon više od početnih 20 min.
Igra je nekako više arkadasta nego prije. Konstantno napucavanje, likovi se samo stvaraju umjesto kao prije izlaze is portala ili zidova.
Ne sviđa mi se konstantno forsiranje glory killova, a ako to već forsaju onda MORAJU imat više od 2 animacije po enemyu. Vrlo brzo postane dosadno, a bome animacije su dosta brze (što ne znam da li je dobro ili loše, omogućava bržu i fluidniju igru a opet nekad ne vidiš ništa)
Nedostatak ammo-a je isto priča za sebe, nekad trebam extra granatu a nemam i neću potrošit cijeli charge motorke zbog toga.
Priča - WTF je ovo, ja kurca ne kužim

Valjda će se poslje povezat.
Isto opet se vraćam na taj arcade stil. Prije si išao okolo i oružja trgao sa mrtvih likova i tako ih skupljao. Ovdje ih nalaziš kako lebde u zraku... ok nije presudno ali pridonosi tom osjećaju.
Level design je odličan. Pogotovo pozadine

Kontrole i odaziv je isto bogovski. Kad pomaknem miš imam osjećaj da je točno tamo gdje sam htio. Sve je tako fluidno.
Ono što je dobro je da što igra više ide to mi je sve bolja i bolja. Da glory kill i ammo problem ostaju ali stalno se dodaju neke nove stvari pa je sve ukupno i dalje nekako svježe.
Za sada - puno više istog kao prije što nije nužno i loša stvar, to sma i očekivao
Nedostaje jedino taj početni wow faktor koji sam imao u DOOM 2016.
EDIT: e da...ne možeš dodati nikog na friend listu...................................................................