View Single Post
Staro 20.03.2020., 15:16   #5938
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Nisam još u potrebi, ali danas krenuo malo pregledati kakvi se flagship mobiteli nude koji su dimenzijama slični S 8/9/10/20, znači do 70mm širine kako bi se normalno mogao koristiti jednom rukom.

Ispada da je normalno jedino: S20 / Sony Xperia 5 / Google Pixel 4

X5 kao manu koju ne mogu progutati vidim nemogućnost wireless punjenja. Isto koristim na poslu, u autu, vjerojatno uskoro i kod kuće. Za software ne znam kakav im je sada, ali je bio smeće prije cca 4-5 godina kada sam imao njihov compact model. Pod software ne mislim na kameru nego sam android.

Pixel 4 nisam dublje ulazi, prvo što sam bacio pogled je na bateriju i čini se katastrofa.

S20 - osim što nema ništa posebno novo u usporedbi s mojim S9, čekao bi radije S30 da napokon izbace taj exynos i dignu trajanje baterije.

Huawei kako sam vidio na ovim novim generacijama više nema Google aplikacije, da je ne znam kako dobar ne da mi se maltretirati s njime i zaobilaziti taj nedostatak.

Propuštam li nešto ili je to sve od ponude?
Slažem se.. I meni je to primarni kriterij..
Čekam jesen da se svi izredaju, pa onda da vidimo izlazak Pixel 5 i onda slijedi odluka koji mob odabrat..
Sa U11 svakodnevno žongliram i tom ću stat na kraj, uzet neki mob sa 150x68-70mm, i bog te veseli..

Mob definitivno uzimam ali pod uvjetom da su zadovoljeni ergonomski kriteriji
Svaka čast 6.4"-6.6" ekranima, al to više nema veze s ergonomijom ide se do granice 7", a za godinu dvije ide se u phablet sferu, 7"+..
zvonac je offline   Reply With Quote